Labdarúgás, öregfiúk torna

2022.11.29. 12:13

Újfehértón fociznak hétvégén az „öregfiúk”

A címvédő Fáraó Bútor is pályára lép

A hétvégén már 5. alkalommal rendezik meg Újfehértón a Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpontban a Diego 35+-os Öregfiúk Tornát.
A csarnok leterheltsége miatt 16 csapat nevezését tudták elfogadni a szervezők. Mint címvédő a Fáraó Bútor Eger csapata Igor Bogdanoviccsal és Kerekes Zsomborral a soraiban képviselteti magát. A Diego csapatát erősíti többek között Orosz Péter (Sturm Graz). A debreceni vonalat erősítik (Madar Cs., Mészáros N.) az El-Szállít illetve a Józsafa gárdája. Az FC Joro csapatában pedig régi diósgyőri labdarúgók, többek között Lippai Ákos is teszik tiszteletüket a tornán. Emellett fővárosi kispályás specialisták is tiszteletüket teszik az újfehértói csarnokban a Pecások nevű formációban. De a megyei spílereknek is tapsolhatnak a kilátogató nézők.
A torna szombaton 10 órakor kezdődik. Vasárnap 9 órakor folytatódnak a csoportmérkőzések, déltől pedig az egyenes kieséses szakasz kezdődik.
A szervezők az első négy helyezett mellett ezúttal is díjazzák a gólkirályt, a legjobb játékost, valamint a legjobb kapust is.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában