Futsal, NB I.

2022.12.02. 21:33

A Kecskemét meggyőző játéka ellen nem volt ellenszer

Érvényesítve a papírformát vendég győzelmet hozott a Kecskemét nyírbátori vizitálása.

Szentes Bíró Tamás (7) két gólig jutott a Kecskemét ellen

Fotó: Gazdag Mihály

A javuló formát mutató Nyírbátor SC az élmezőnybe vágyó Kecskemétet fogadta a labdarúgó Futsal NB I. tizenharmadik fordulójának záró mérkőzésén. A vendégek nagy elánnal kezdtek, minek eredményeképpen a félidő derekán Darko Ristic góljával meg is szerezték a vezetést. A szabolcsiaknak felocsúdni sem volt idejük, három perccel később Szucsányi Sándor nyúlt bele rosszul a labdába, öngólját követően pedig már 0:2 köszönt vissza az eredményjelzőről. A nagyszünethez közelítve Hadnagy István találatával, kis túlzással el is dőlt a meccs sorsa, bár alig egy perccel később Szentes Bíró Tamás szépített.

A fordulást követő tíz percben összébb húzták a védekezésüket a hazaiak, ám előbb Bíró Attila, majd Stojan Milovac talált a kapuba, mire szépségtapaszként Szentes Bíró lőtt még egy gólt. A 6-2-s végeredményt az utolsó percben Nyerges András állította be.

Sok ideje nincs a pihenésre a Nyírbátornak, hétfőn a bajnoki címre hajtó Veszprémhez látogat, míg pénteken a Magyar Futsal Akadémiát fogadja.

Nyírbátori SC-SG Kecskemét Futsal 2-6 (1-3)
Nyírbátor, Nyírbátori Városi Sportcsarnok, v.: Szűcs, (Forgács, Szabó).
Nyírbátor: Opre – Faragó, Szentes, Kerekes, Csoma. Csere: Tóth (kapus), Szucsányi, Mizsei, Szabó, Molnár, Rácz, Hadházi, Orosz, Nagy. Vezetőedző: Baksa Csaba.
Kecskemét: Rigó – Bíró, Öreglaki, Mánya, Hadnagy. Csere: Nyerges (kapus), Bencsik, Kajtár, Ristic, Milovac, Sánta, Szabó. Vezetőedző: Soltész Levente.
Gól: Szentes (18., 34.), illetve Ristic (11.), Szucsányi (14., öngól), Hadnagy (17.), Bíró (29.), Milovac (32.), Nyerges (40.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában