Bunyósok bajnoksága

2022.12.09. 19:20

A kék volt a nyerő, Ricsi és Kevin aranyért bunyózhat szombaton

Petrimán Milán bronzérmes a felnőtt ökölvívó bajnokságon.

Ricsi (kékben) egy meccsnyire van a címvédéstől Fotó: Pénzes Kristóf

Fotó:

Ez már nem babra, a döntőbe jutásért ment. Pénteken az elődöntőket rendezték a miskolci egyetemi csarnokban a Papp László felnőtt országos ökölvívó bajnokságon. Az NYVSC öt bunyósa kezdte a seregszemlét, péntekre hárman marsadtak. Elsőként a 63.5 kilóban címvédő Kovács Richárd lépett szorítóba, mégpedi kék szerelésben. Ellenfele Mellár Péter volt, aki nem bírta ki a három menete. Ricsi remek bunyóval rukkolt ki és a második menetben döntő fölénnyel nyert.
Kékre piros jött, mégpedig a Ricsi utáni meccsen, amikor Petrimán Milán és Buza Rafael kezdte a 67 kilósóok  első elődöntőjét. A három menet után végül  Buza kezét emelték a magasba és megosztott pontozás után ő jutott a fináléba, Milánnnak a bronzérem jutott.
Nagy Lajos tanítványai közül zárásként ismét kék kesztyűvel Beri Kevin következett a 86 kilósok között. Hatalmas meccset vívott a honvédos Danyi Richárddal. Az utolsó másfél percben kétszer is ápolni kellett, mert felszakadt a jobb szemöldöke. Szerencsére  kibírta és remek hajrá után megosztott pontozással nyert.

Így aztán szombaton két versenyzőkért szoríthatunk.  Ricsi ellenfele a csepeli Száraz Gergő lesz, Keviné pedig a vasasos Tallósi Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában