Labdarúgás, NB III.

2022.12.02. 12:19

A nyerő mentalitás lehet a kulcs Kisvárdán

A Kisvárda II. Egerben, míg a Sényő Putnokon vendégeskedik.

A Kisvárda II. az Eger otthonában is győzelmi esélyekkel lép pályára

Fotó: kisvardafc.hu

A tavaszi kiírás első, előrehozott fordulójával zárul a labdarúgó NB III. 2022-es naptári éve. A bajnokságban érdekelt mindkét csapatunk idegenben lép pályára. A hosszú idő után Hajdúszoboszlón végre győzelmet ünneplő Kisvárda II. ahhoz az Egerhez látogat, amely egyrészt közvetlen riválisa, másrészt a szezon első mérkőzésén 4–0-ra kapott ki a Rétközben.

– Minden játékot azért kezdünk el, hogy a végén megnyerjük. Sakkozni is azért ülünk le, hogy az elménk élesítése mellett a végén legyőzzük a tábla túloldalán ülőt. A második csapatok feladata, hogy minél több fiatal játékost juttassanak fel az első kerethez. Azonban, ha ezek a fiatalok nem rendelkeznek nyerő mentalitással, és nem küzdenek azért, hogy minden áron megnyerjék a mérkőzéseket, akkor nem végzünk megfelelő munkát. Jelenleg még alakulóban van ez a mentalitás, így ennek javítása érdekében szeretnénk megnyerni az év utolsó mérkőzését – mondta el lapunk megkeresésére Gerliczki Máté, a Kisvárda tartalékcsapatának vezetőedzője.

A Sényő Putnokon lép pályára, a vendéglátó remek őszt zárt, második a tabellán, nem mellékesen az első fordulóban és a kupában is borsot tört Kapacina Valér és társai orra alá.

Nehéz meccsel zár a Sényő

– Idegenben zártuk az őszi szezont, sajnos számunkra nem elfogadható eredménnyel, pedig közel álltunk a győzelemhez. A hétvégén pedig már meg is kezdjük a tavaszi menetelést. Remélhetőleg olyan teljesítményt tudunk mutatni Putnokon, ami egy jó alapot adhat a tavaszi kezdéshez – fogalmazott Imrő László a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen vezeti az együttest.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában