Kerekesszékes kosár

2022.12.22. 11:25

Egyforma erősségű csapatokban kosarazhattak

Az NYKK budapesti összejövetelen vet részt. A nyíregyházi csapat új játékossal erősödött.

Jó hangulatú mérkőzéseket játszottak a nyíregyháziak

Forrás: egyesület

A Nyíregyházi Kosárlabda Klub kerekesszékes kosárlabdacsapata december 10-én dzsemborin vett részt Budapesten. Az eseményen a magyar bajnokságban szereplő együttesek játékosaiból vegyes gárdákat alakítottak ki. A cél az volt, hogy mindenki egyforma erősségű csapatban kosarazzon, küzdelmes, izgalmas találkozón vegyen részt, ami maximálisan megvalósult.

Az NYKK csapatából Tompa Mihály, Szabó Katalin, Pók Dominik, Peller Tamás, Szulics Zsolt, Boda Ferenc és edzőként Máthé Csaba vett részt az összejövetelen. A 16 éves Boda Ferenc a Törekvés csapatából érkezett az NYKK-hoz, mivel a nyíregyházi Ridens iskolában folytatja tanulmányait. Az egyesület beszámolója szerint vele jelentősen erősödött a csapat, hozzátéve, hogy a játékost várhatóan a januári válogatott összetartásra is meghívják.

A bajnokság következő fordulóját január 21-én rendezik. A fordulókat egy napon, egy helyszínen rendezik, a csapatok ilyenkor két-két mérkőzést játszanak. Az NYKK legközelebb a Törekvés SE-vel és a PTE PEAC-cal találkozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában