Kézilabda

2022.12.09. 09:56

Életben tartani az amatőr kézilabdát

A Szabolcs Ifjúsági Kézilabda Sport Egyesület, rövidebb nevén a SZIKE folyamatosan igyekszik életben tartani a megyei amatőr kézilabdát: már a tavalyi szezonban is több alkalommal szerveztek barátságos mérkőzéseket, a jó szokásukon pedig a 2022/23-as bajnoki szezonban sem változtattak.

A Szike csapata egy tavalyi leveleki tornáról

Forrás: Egyesület

December 11-én a nyírpazonyi sportcsarnokba (Nyírpazony, Arany János utca 14.) várják a sportág barátait. A mostani tornára már női csapatok is jelentkeztek, így jönnek Nyíregyházáról, Csengerből és Tiszavasváriból, férfi vonalon a házigazda SZIKE az Ópályi és a Tiszavasvári csapataival méri össze tudását.

A megnyitót 8.30-kor tartják, a meccsek 9 órakor kezdődnek, a torna egy közös ebéddel zárul. A vasárnapi tornának önmagán túlmutató jelentősége is van, ebben a szezonban ugyanis megyei szinten nincs sem férfi, sem pedig női bajnokság, így a rendezvény az amatőr kézilabda életben tartása szempontjából is fontos. 
TG

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában