Jégkorong

2022.12.06. 10:01

Jégen a Szabolcsi Sólymok

Forrás: egyesület

A hétvégén több korosztályban is jégre léptek a Szabolcsi Sólymok jégkorongozói.

Szombaton hazai tornán szerepelt az U10 korosztály mindkét csapata. Igazán izgalmas és jó hangulatú mérkőzéseket láthattak a Városi Jégpályára kilátogató szurkolók. A gyerekeken kívül a hangulatról persze a szurkolók is gondoskodtak, tapssal, dobbal, hangos szurkolással biztatták a gyerekeket. A hazai csapatban megmutathatta tehetségét néhány, még alsóbb korosztályokban játszó gyermek is. Vendégek a Kazincbarcikai Ördögök, és a Zempléni Hiúzok csapatai voltak. Edző: Csiki Csaba, Margitics Zoltán.

 

Az U14 korosztály hajnali 5 órás indulással Békéscsabára vette az irányt a következő bajnoki fordulójára. Jelenleg az alapszakasz mérkőzései zajlanak, melyben a Csabai Farkasok mögött a második helyet magabiztosan birtokolják a keleti csoportban. A hazai csapat mellett a Kazincbarcikai Ördögök és a DVTK Jegesmedvék csapataival csaptak össze. Az első 2 meccs nem jelentett akadályt a srácoknak, azonban a harmadik mérkőzésen már érezhetőek voltak a hajnali kelés jelei. Fáradtabbak voltak és 2 góllal alulmaradtak. Csüggedésre semmi okuk, a következő héten javíthatnak a mérlegen. Edző: Dósa Sándor.

 

Vasárnap az U12-es korosztály versenyzett hazai pályán. Kicsit korai kezdéssel, reggel 8-kor már bedobták a korongot. Most sajnos nem sikerült megfogni a miskolci csapatot, de hamarosan a visszavágón bizonyíthatnak. Legközelebb vasárnap lehet a srácoknak szurkolni a Városi Jégpályán, ahol a Zempléni Hiúzok csapatát fogadják 9 órai kezdéssel. Edző: Csiki Csaba.

Címkék#jégkorong

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában