Darts

2022.12.09. 11:44

Jönnek a nyílvesszők ászai

Jövőre is megrendezik a Hungarian Darts Trophy-t.

Joe Cullen a címvédő

Forrás: Darts Planet

Már csak néhány nap, és rajtol a PDC-dartsvilágbajnokság Londonban. Miközben egyre fokozódik a várakozás, kiderült: jövőre is Budapestre jönnek a világ legjobbjai: a III. Hungarian Darts Trophyt szeptember 22-24-én rendezik meg a BOK Csarnokban - mindezt a Darts Event adta hírül.

A III. Hungarian Darts Trophy a világ legjelentősebb szervezetének, a PDC-nek a European Tour állomása lesz, így a pro tour ranglista legjobb 16 játékosa várhatóan tábla elé áll. A magyar játékosoknak is kitűnő lehetőség a bizonyításra, négy hazai dartsos ugyanis elindulhat a világelitben, az később dől el, hogy kik kapnak lehetőséget.

Tavaly a walesi Gerwyn Price, idén az angol Joe Cullen szerezte meg a győzelmet. A II. Hungarian Darts Trophy-t összesen 14 ezren szurkolták végig a helyszínen, és a szervezők hasonló érdeklődésre számítanak a European Tour magyar állomásán 2023-ban is.

KM

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában