Kézilabda NB II

2022.12.09. 10:25

Rangadóval zár a szalkai alakulat

Drabik Pannáék (labdával) a Füzesabonyt fogadják Nyírbátorban

Fotó: Gazdag Mihály

Lassan a végéhez közeledik az NB II.-es bajnokság őszi idénye, a férfiak már az utolsó mérkőzéseiket játsszák hétvégén. A Tiszavasvári a DEAC II. vendége lesz, Hadas Sándor gárdája jó formában, három győzelemmel a háta mögött várja az összecsapást, így lehet keresnivalójuk a cívis városban. 
A Nyírbátor Kazincbarcikára látogat, meglepetés lenne, ha Szedlacsek Jánosék nem két ponttal térnének haza a borsodi túráról. Az év utolsó fordulójára is jutott egy megyei derbi az Újfehértó KSZSE a Fehérgyarmatot látja vendégül. Mindkét gárdának égetően szüksége lenne a győzelemre, hiszen míg a hazaiak a mezőnyben egyedüliként pont nélkül állnak, addig Varga László játékos-edző fiai mindössze egy győzelmet számlálnak az aktuális kiírásban. A Kisvárda a múlt héten lejátszotta utolsó mérkőzését, így Csendes Ádámáék jövőre lépnek legközelebb pályára. 
Ami a hölgyeket illeti, a Vitka SE és az Újfehértó a kisvárdai férfiakhoz hasonlóan befejezte már az őszi szezont. A Mátészalka viszont a Füzesabony elleni rangadóval zárja az idényt. A két gárda egyaránt tizenöt pontot gyűjtött, köztük a gólkülönbség rangsorol, amely a Heves megyeieknek kedvez. Amelyik gárda nyer, az a második helyről várhatja a tavaszi folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában