Labdarúgás

2022.12.01. 12:10

Spanyolországból érkezik a Kisvárda új igazolása

A labdarúgó NB I. harmadik helyén telelő Kisvárda Master Good magyar felmenőkkel is rendelkező fiatal védőt szerződtetett.

Raúl Martín Stefan a tervek szerint magyar állampolgárként kezdheti meg a tavaszi szezont

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda Master Good a bosnyák Aleksandar Jovicic után csütörtökön bejelentette a második téli szerzeményét.

Raúl Martín Stefan 2004. január 1-jén Madridban született, gyermekként ott is kezdett futballozni a CDE Santa Barbara színeiben, majd öt és fél év eltelte után, csatlakozott a szintén a spanyol fővárosban található Getafe csapatához, amelynek U19-es korosztályáig jutott, de már a felnőttek között is edzett – írja a klub hivatalos honlapja.

Magyar édesanyától és román édesapától született, anyai ágon több generáción keresztül magyar felmenőkkel rendelkezik, a honosítása folyamatban van.

– Profi labdarúgóvá akarok válni, és úgy ítéltem meg, hogy ennek fontos állomása lehet a kisvárdai lehetőség – idézi a kisvardafc.hu Raúl Martín Stefant. – A csapatot hozzá szeretném segíteni a céljai eléréséhez, miközben a klub színeiben válhatnék ismert játékossá. Tudom a Kisvárdáról, hogy idén kijutott a nemzetközi porondra, bízom benne, hogy a mostani bajnokság végére is elérjük ezt a célt. A fejlődésemet itt garantálva látom, a Kisvárda tökéletes választás az első profi klubomnak.

Raúl Martín Stefan elsősorban belső és jobboldali védőként bevethető. A korábbi új igazolás, Jovicic ugyancsak belső védő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában