Labdarúgás

2022.12.08. 18:58

Szerb játékossal erősített a Kisvárda

A labdarúgó NB I harmadik helyén telelő Kisvárda Master Good csütörtökön új játékos érkezését jelentette be.

Milos Szpaszics aláírta szerződését a kisvárdai klubbal

Milos Szpaszics személyében 25 éves szerb futballistát szerződtetett a Kisvárda. A  Radnicski Pirotban nevelkedő támadó hazája élvonalbeli bajnokságából, az FK Radnik Szurdulica csapatától érkezett. A játékos a mostani bajnokságban 19 bajnoki mérkőzésen öt gólt szerzett és két gólpasszt adott.

„Ez az első alkalom amikor légiósnak állok és hazámtól távol futballozok majd, emiatt egy kicsit izgatott vagyok – idézi Milos Szpaszicsot a kisvardafc.hu. – Új csapatomról akkor kezdtem el tájékozódni, amikor értesültem az érdeklődéséről, de ami itt fogadott, az igazán lenyűgözött, úgy látom, minden adva van az eredményes munkavégzéshez. Tudom, hogy az előző bajnokság ezüstérmeséről van szó, jó lenne azt a teljesítményt megismételni, és újra kilépni a nemzetközi porondra. Ehhez gólokkal, gólpasszokkal és minél jobb játékkal szeretnék hozzájárulni.”

Szpaszics szerződése januártól lép életbe, a csapat felkészülésébe az új év első tréningjén kapcsolódik be.

Nem ő a Kisvárda első téli igazolása. A szabolcsi klub korábban a bosnyák Aleksandar Jovicic és a Madridban született, de a tervek szerint hamarosan magyar állampolgárságot szerző Raúl Martín Stefan szerződtetését jelentette be, és az is ismert, hogy Jasir Asani elhagyja a csapatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában