Lavdarúgás, NB III., Kisvárda II.

2023.01.28. 14:42

A Kisvárda II. nyerte a III. Cigándi Tél Kupát

Első meccsén tizenegyesekkel, a másodikon magabiztos fölénnyel győzött a csapat.

Tornagyőzelemmel hangolt a Kisvárda II.

Fotó: kisvardafc.hu

Január legelején a Kisvárda Master Good NB III.-as csapatának felkészülése is elkezdődött. Az alapozás első bő hete, amolyan ráhangolódásként, hazai környezetben zajlott, majd az NB I.-es kerethez hasonlóan Gerliczki Máté tanítványai is Törökország, azon belül Side fel vették az irányt. A melegégövi edzőtáborban három meccset abszolvált a tartalék sor, majd hazatérve, január 28-án a III. Cigándi Tél Kupa következett, melynek érdekessége volt, hogy az azon részt vevő három csapat, körmérkőzéses formában, hatvan perces meccseket játszott.

A házigazda, a Borsod vármegyei bajnokság éllovasa, a Cigánd elleni nyitó összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult, majd a tizenegyespárbajt 4–3-ra nyerte a Kisvárda. A második meccsen az osztálytárs DVSC II. volt az ellenfél, a rétközi egylet pedig fölényes magabiztossággal, három góllal győzött, így a másik két csapat találkozójának eredményétől függetlenül, megnyerte a tornát.

A Kisvárda Master Good II. alapozása február 5-én, vasárnap, a Nyíregyháza Spartacus II. elleni hazai mérkőzéssel zárul.

III. Cigándi Tél Kupa
Kisvárda Master Good II.–Cigánd SE 0–0 – 11-esekkel: 4–3
Kisvárda II.: Esteban – Szirota, Stefan, Rubus, Sikorszki, Honcsar, Osztrusko, Heles, Nagy, Simon, Himics.
Kisvárda Master Good II.–DVSC II 3–0
Kisvárda II.: Perehanec – Poludnjak, Stefan, Rubus, Sikorszki, Szirota, Osztrusko, Honcsar (Ésik), Nagy, Simon (Rózsa), Heles.
Vezetőedző: Gerliczki Máté.
Gól: Heles, Nagy, Rózsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában