Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.01.31. 09:28

Bosnyák balhátvédet igazolt a Kisvárda Master Good

Újabb játékossal bővült az élvonalbeli klub kerete.

Enes Alic a Kisvárda Master Good új igazolása.

Fotó: kisvardafc.hu

Újabb játékossal bővült az élvonalbeli Kisvárda Master Good kerete, Enes Alic személyében ugyanis fiatal, mindössze huszonhárom éves bosnyák balhátvédet igazolt a rétközi egylet. Alic legutóbb a szlovén NK Domzale csapatában játszott.

– Nagy ugrás a karrieremben, hogy egy olyan klubhoz kerültem, amely már kilépett a nemzetközi porondra és most is jó eséllyel pályázik arra, hogy jövőre is ott legyen. Ebben szeretném segíteni játékommal a Kisvárdát – nyilatkozta a csapat honlapján Enes Alic. – Nagy segítség számomra, hogy több olyan játékos is van a keretben, aki honfitársam, vagy éppen ismerem máshonnan, ez segítheti a beilleszkedésemet. Jó példa számomra a Ferencváros játékosa, Eldar Civic, aki ugyancsak bosnyák, és a magyar bajnokságban játszva szerepel rendszeresen hazám válogatottjában. Nagy motivációt jelent a számomra, hogy hamarosan akár ellene is pályára léphetek, szeretném azt a karriert befutni, amit ő.

Enes Alic az NK Domzale színeiben 2021 júliusa és 2022 decembere között negyvenhét alkalommal lépett pályára a szlovén élvonalban, négy meccset játszott a szlovén kupában és hármat a nemzetközi porondon, az Európa-liga selejtezőjében. Erősségének a gyorsaságát és a védőmunkáját tartják.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában