Futsal

2023.01.08. 09:39

Leveleki bravúr, meglepő nyírbátori vereség

Vármegyénk több futsalcsapata kupameccsel kezdte az évet.

Pénteken megkezdődött a futsal Magyar Kupa második fordulója. Az NB I.-es csapatok ebben itt csatlakoztak be a küzdelmekbe. Vármegyénk együtteseinek eredményeit tekintve akadtak meglepetések az első mérkőzéseken – volt, aminek örülhettünk, másnak kevésbé. Az NB III.-as Levelek az első körhöz hasonló bravúrt ért el azzal, hogy az NB II.-es MEAFC után az ugyancsak másodosztályú Kistarcsát is kiejtette.

Az élvonalban szereplő Nyírbátor az első félidő végén két gólt szerzett, úgy tűnt, ezzel el is döntötte a meccset, de a másodosztályú Tiszaföldvár máshogyan gondolta, fordított és búcsúztatta esélyesebb riválisát. A Nyírség FC mérkőzésén nem borult a papírforma, a Berettyóújfalu nagy különbségű győzelemmel továbblépett.

A Gyulaháza és az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza hétfőn játszik a kupában, előbbi a Rabel Fanatic, utóbbi a Gesztely vendégeként.

Futsal: Magyar Kupa, 2. forduló
Levelek–Kistarcsa 10–4 (6–2)
Levelek: Baráth – Kristófi, Madzin, Kovács, Hadházi. Csere: Hengsperger, Illés, Ádám, Csatári, Szabó, Gebri, Jóni. Edző: Szabó Dávid. Gól: Kristófi 3, Madzin, Ádám 2-2, Kovács, Hadházi, Illés, illetve Molnár, Puskás, Gebri (öngól), Gellérfi.
Nyírség FC–Berettyóújfalu 3–11 (2–6)
Nyírség: Budaházi M. – Budaházi L., Domokos, Pekk, Tóth Á. Csere: Tóth E., Balla, Tóth Cs., Nagy P. Edző: Kósa Márk. Gól: Tóth Á. 3, illetve Iszák 3, Erdei Sz., Szabó 2-2, Rafinha, Takács, Nagy D., Erdei K.
Tiszaföldvár–Nyírbátor 5–4 (1–4)
Nyírbátor: Tóth – Faragó, Szentes Bíró, Hadházi, Csoma. Csere: Opre, Szucsányi, Szabó S., Kerekes, Mizsei, Molnár, Rácz, Orosz, Kása. Edző: Baksa Csaba. Gól: Szabó T. 2, Benedek, Balanescu, Juhász, illetve Kerekes, Szabó S., Hadházi, Csoma. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában