Vízilabda, Aqua SE

2023.01.31. 08:33

Medencében az Aqua SE vízilabdásai

Hétvégén az Aqua Sport Egyesület vízilabdásai közül a Gyerek III-as (U12) csapatok kezdtek meg először az Észak-keleti Bajnokság középszakaszát. Ebben a korosztályban az egyesület két csapattal vesz részt, egyik gárda az felsőházban, a másik az alsóházban.
A felsőházi csapat Miskolcon két bravúros győzelmet aratott a házigazda és Debrecen ellen. Alsóház küzdelmeit Egerben rendezték, ahonnan egy győzelemmel és egy vereséggel tértek haza.

 

– Látszik a munka, a fejlődés, az hogy nem álltunk le télen sem, a gyerekek nagyon jó fizikai állapotban érkeztek a helyszínekre. Köszönhető az uszoda folyamatos nyitvatartásának és az erőnléti edző Kertész Tamás munkájának. Nem tudtak megúszni rólunk, mi annál többször, és a- régóta hiányolt- taktikai fegyelem is megvolt, ami szintén hozzájárult a sikerhez – tájékozatatott Urbin Tibor az AquaA SE vízilabda szakmai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában