kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2023.01.28. 14:11

Nem foglalkoznak a papírformával

Fotó: Pusztai Sándor

Nincs megállás: a csütörtöki győztes mérkőzés után vasárnap újabb összecsapás vár a Kisvárda Master Good SE gárdájára, a Bakó-csapat a Debrecen vendége lesz. A házigazdák a nemzetközi kupában is érdekeltek, így egy ideje már heti két mérkőzést játszanak, sőt ez a találkozójuk lesz egy héten belül a harmadik. Múlt vasárnap Európa Liga találkozón Norvégiában a Sola vendégeként játszottak, csütörtökön pedig a Békéscsaba ellen vívtak bajnoki mérkőzést a Hódosban.

– Nagy előny ez számukra, mert hozzászoktak ehhez a ritmushoz. Az idő rövidsége miatt taktikailag nem tudunk újat gyakorolni, legfontosabb feladatunk, hogy fizikálisan és mentálisan megfelelően felfrissítsük a csapatot. A mérkőzés esélyese természetesen a Debrecen, de ez így volt az elmúlt években is, mégis tudtunk jó néhányszor meglepetést okozni – mondta Bakó Botond, a Kisvárda vezetőedzője.

Remek szezont fut eddig a cívisváros csapata, a honi pontvadászatban a Győr és Ferencváros mögött a harmadik helyet foglalják el a tabellán. A közelmúltban utóbbitól kiélezett végjátékot követően egy góllal kaptak ki, az Elek Gyula Arénában pedig döntetlenre végeztek a fővárosi zöld-fehérekkel, az Európa Ligában pedig harcban állnak a továbbjutásért.

A két együttes legutóbbi párharca emlékezetes végjátékot hozott, Vámos Petra utolsó pillanatban leadott lövése a kapuba landolt, amellyel a Debrecen elvitte a két pontot Kisvárdáról. Honlapjuk tanúsága szerint ennél nyugodtabb találkozóra számítanak.

– Nem foglalkozunk a papírformával, saját magunkra koncentrálunk, megpróbálunk motiváltan és jól kézilabdázni – fogalmazott Bakó Botond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában