szon.hu PODCAST

2023.01.27. 20:00

Podcast Fekete Tivadarral - A Szpari új sportigazgatóját kérdeztük a tervekről

Fekete Tivadar nagyobb klubnál sem akar megválni az elveitől.

Fotó: Dodó Ferenc

A nyíregyházi sportbarátoknak a Szpari egy fogalom, de a csapat nevét ismeri az is, aki nem kifejezetten követi a labdarúgást. Mindez igaz akkor is, amikor az együttes nem úgy szerepel, ahogyan azt sokan elvárnák. Ezen szeretne változtatni a klub decemberben kinevezett sportigazgatója, Fekete Tivadar.

A sportvezető az elmúlt hét évben Szentlőrincen dolgozott, az egyesület az ő irányítása alatt feljutott a másodosztályba és ott az egyik legkisebb költségvetésből gazdálkodó csapatként is jól szerepelt. A Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online közös podcastjének vendégeként elmondta, az elvein a Spartacusnál sem szeretne változtatni, ám a nagy múltú nyíregyházi klubnál nagyobb célokat szeretne megvalósítani.

Fekete Tivadar podcastünk legújabb epizódjában beszélt az elmúlt két hónap legfontosabb feladatairól, elmondta, milyen játékosokat akar a klubnál látni és természetesen azt is megkérdeztük, a Szpari mikor célozhatja meg a feljutást.

Videóink ugyancsak megtalálhatóak youtube csatornánkon is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában