Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.01.26. 18:51

Kisvárdán is megtartották a szurkolói ankétot

Ankét keretében mutatta be új játékosait, valamint tavaszi terveit az NB I.-es labdarúgó csapat.

A csapat új igazolásai (b-j): Danijel Petkovics, Milos Szpaszics, Alaksandar Jovicic és Nazar Ponomarenko.

Fotó: Pusztai Sándor

A Kisvárda Master Good NB I.-es futballcsapata kedden délután szurkolói ankétot tartott – többek között dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő és Leleszi Tibor polgármester jelenlétében – a Bessenyei-gimnázium dísztermében, ami csalhatatlan jele a bajnoki tavasz közeledtének.

Természetesen az említettek valamennyien szóltak a jelenlévőkhöz, büszkén beszélve a csapat által elért eredményekről, a sporttörténelmi 2022-es évről. Ezt követően a klub részéről Török László vezetőedző vette át a szót, aki elsősorban a felkészülés mikéntjét ecsetelte, míg Révész Attila sportigazgató sportszakmai és gazdasági szempontból a játékoskeretben történt változások hátteréről nyilatkozott: Jasir Asaniért szép pénzt kapott a klub; Ionut-Andrei Peteleu távozásának családi okai voltak, Szlobodan Szimovics pedig az őszi szezonra a posztcovid tünetek miatt nem kapott sportorvosi engedélyt, ráadásul a szerződése is lejárt. A sportigazgató egy kiskaput még nyitva hagyott, egy-egy érkezője és távozója még lehet a csapatnak, tekintettel arra, hogy az átigazolási ablak február közepéig nyitva van.

A felszólalásokat követően levetítették a törökországi edzőtáborról készült kisfilmet, illetve különböző klipek segítségével mutatták be a télen szerződtetett új játékosokat, név szerint az akadémiáról kiemelt, a jövő embereként aposztrofált Nazar Ponomarenkót, továbbá a kétszeres bosnyák válogatott Alaksandar Jovicicot, a ballal és jobbal is kiválóan lövő Milos Szpaszicsot és a kapusposzton megoldást jelentő Danijel Petkovicsot.

A Kisvára Master Good téli játékosmozgása:
Érkezők: Alaksandar Jovicic (bosnyák, HNK Gorica – Horvátország), Danijel Petkovics (montenegrói, szabadon igazolhatóként, legutóbb Angers – francia), Milos Szpaszics (szerb, Radnik Szurdulica – Szerbia), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar, Kisvárda II.).
Távozók: Jasir Asani (albán-északmacedón, Kvangdzsu – Dél-Korea), Ionut-Andrei Peteleu (román, CFR – Románia), Szlobodan Szimovics (FK Kolubara – Szerbia).

Labdarúgás: NB I., 17. forduló
Szombat, 14.30: Kisvárda Master Good–Paksi FC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában