Kézilabda. Kisvárda Master Good SE

2023.01.27. 11:12

Tudták, hogy mit akarnak

Bakó Botond értékelte a Dunaújváros elleni mérkőzést.

Fotó: Pusztai Sándor

A Kisvárda Master Good SE parádés második félidei teljesítménnyel a Békéscsaba után a Dunaújvárost is nagy különbséggel győzte le (28-19).
–  Nagyon motiváltan és tisztességesen készültek a lányok. Nehéz mérkőzésre számítottunk, sokat videóztunk, gyakoroltunk. Már az első pillanatokban látszott, hogy rendben vagyunk és tudjuk, hogy mit akarunk. Azt a mentalitást, kohéziót láttam a pályán amely a győztes csapat sajátja. Mi irányítottuk a mérkőzést, sok mindent viszontláttam abból, amelyet előre megbeszéltünk, elterveztünk. Végig dominálva egy jó ellenfelet sikerült magabiztosan legyőznünk. A hátsó alakzatunk kifogástalanul működött, a tizenkilenc kapott gól önmagáért beszél. Ezen kívül sok jó egyéni teljesítmény is hozzájárult a győzelmünkhöz – értékelt vezetőedzőnk, Bakó Botond.
A végjáték kísértetiesen hasonlított a Békéscsaba elleni találkozóhoz, az utolsó húsz percet ellenük 11-2-re, míg a Dunaújváros ellen 11-3-ra nyerte a csapat. 
– A bajnokság elején nem úgy sikerültek a második félidők, ahogy szerettük volna. Ezen sikerült változtatnunk, de ebben rengeteg meló van. A lányok és a stáb nap, mint nap sokat tesz ezért, figyelünk nemcsak a taktikára, technikára, hanem a megfelelő rehabilitációra is. Bízom benne, hogy ez hosszú távon kitart, mert bajnokság számunkra nagyon fontos szakasza következik – zárta Bakó Botond.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában