Kézilabda, utánpótlás bajnokság

2023.02.06. 12:49

Kettős győzelem az Orosháza ellen

A Kisvárda Master Good SE első osztályú utánpótlás csapatai vasárnap az Orosháza korosztályosait fogadták. Először a serdülők léptek pályára és félidei magabiztos vezetésüket megőrizve tartották otthon a két pontot. Az ifi csapat ugyan a végére hagytak egy kis izgalmat, de végül ők is győztesen hagyhatták el a parkettet.

Leány U17, I. osztály, 15. forduló
Kisvárda-Oxxo Energy Orosházi NKC 32-26 (18-12)
Kisvárda, v.: Rontó, Szanyi. Kisvárda: Rédai, Gupcsi, Zilahi (kapusok), Rosoka 6/2, Ignéczi, László 6, Maczinkó D., Mészáros 3, Karácsony 9, Takács 4, Maczinkó R., Mucsicska 4, Beri. Edző: Szankuné Ésik Gabriella. Kiállítások: 14, illetve 10. Hétméteresek: 2/2, illetve 7/7.
Szankuné Ésik Gabriella: – Az első félidő 7-8. percéig tudta tartani velünk a lépést az Orosháza. A 20. percre már állandósult a 4-5 gólos előnyünk. A mérkőzés későbbi szakaszában sem engedtük ennél közelebb ellenfelünket. Harcos, küzdős mérkőzést játszottunk, és annak ellenére, hogy az egyik leggólerősebb játékosunkat piros lap miatt a elveszítettük, a mérkőzés végére még növelni is tudtuk előnyünket.

Leány U19, I. osztály, 15. forduló
Kisvárda-Oxxo Energy Orosházi NKC 29-27 (14-11)
Kisvárda, v.: Rontó, Szanyi. Kisvárda: Rédai, Saracs (kapusok), Rosoka 3, Kocsan 6/2, László, Makkai 2, Micsevszki 4/1, Vass 1, Erőss 4, Tarkovics, Vorinka 2, Birta, Takács, Lakatos 5. Edző: Dévényi János. Kiállítások: 8, illetve 12. Hétméteresek: 5/4, illetve 5/5.
Dévényi János: – Sikerült visszavágnunk az őszi vereségért. Tartottam a mérkőzéstől, mert több alapemberünk is betegséggel küszködött a héten, így a többiekre nagyobb teher hárult, amelybe bele is fáradtunk a végére. A döntő pillanatokban azonban magunk javára fordítottuk a mérkőzést.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában