Decathlon élménypróba

2023.03.30. 12:45

Élménypróba a világbajnokság jegyében

Forrás: elmenyproba.hu

Idén az egyéni és a csoportos indulók mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők a családokra, a június 18-ai VII. Decathlon Élménypróba és Családi Napon. A táv változatlan (5km), ám az új élményakadályok még élvezetesebbé teszik a futást.

A Régió Gyerekszigeten már hat hónapos kortól lehet élményakadályokat kipróbálni a Mászókázó jóvoltából. Ezen a „játszószigeten” kap helyet a Waldorf Iskola, a Szigeti Tanya gyermek kalandpályája, de lesz arcfestés, a sóstóhegyi Ökosuli pedig állatsimogatóval érkezik majd a rendezvényre. Ki lehet majd próbálni egy különleges sportos társasjátékot is, melyet két nyíregyházi testnevelő fejlesztett ki.
– Idén hazánkban rendezik az Atlétikai Világbajnokságot, melynek a szervezői kitelepülnek az Élménypróbára és természetesen rengeteg meglepetéssel készülnek a résztvevőknek – hangsúlyozta Pokrovenszki Gergely, a Decathlon élménypróba főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában