jégkorong, Szabolcsi Sólymok

2023.03.27. 09:51

Jégen a Szabolcsi Sólymok

A Szabolcsi Sólymok U10 korosztálya szombaton játszotta idénybeli utolsó tornáját. Ezúttal a sátoraljaújhelyi Zempléni Hiúzok csapata volt a házigazda. A Hiúzok két együttese mellett a DVTK Jegesmedvék ellen léptek jégre a mieink. A nyíregyházi csapat tagjai lelkesen küzdöttek, minden tőlük telhetőt megtettek, de ezúttal az ellenfeleik győztek.

 

Vasárnap az U12-es korosztály lépett jégre szintén Sátoraljaújhelyen. Az összesen 7 hét jég bizony egy jégkorongozónak nagyon kevés, hogy versenyben maradhasson a többi csapat játékosaival szemben, illetve fejlődést érjen el. A srácok ennek ellenére mindent megtettek. Az első meccs a DVTK ellen nem volt kiegyenlített, sokszor durván és erőszakosan játszott ellenfelünk. A második mérkőzést a Zempléni Hiúzok csapatával játszották, ahol magukra találtak a fiúk, és örömhokit játszottak. A hétvégét egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a mieink.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában