Vízilabda, Aqua SE

2023.03.22. 10:08

Nagyüzem az Aqua SE vízilabdásainál

Szombaton tovább folytatódott az Észak-keleti gyermek I-es területi vízilabda Bajnokság. Két mérkőzést játszottak a nyíregyházi pólósok, először a MEAFC majd a Zempléni VK csapata ellen. Első mérkőzésen magabiztos 13-7-es győzelmet arattak az AQUA-sok a második találkozón azonban nem sikerült a győzelem és szoros mérkőzésen a Zempléni csapat nyert 7-5-re.
Vasárnap a Százhalombatta látogatott Nyíregyházára az Országos Vízilabda Bajnokság 4. fordulójában. A serdülő csapat magabiztos 18-7-es győzelmet aratott és továbbra is 100%-os a D csoportban. A gyermek mérkőzés nagy csatát hozott, a csapatok fej-fej mellett haladtak, de a végén a vendégcsapat örülhetett.

 

Az ifi mérkőzésen sem volt hiány izgalmakban. A gólgazdag találkozón nem jött össze a győzelem, végén az eredményjelző 11-12 eredményt mutatott a vendégek javára..
– Szombaton és vasárnap is izgalmakban gazdag vízilabda mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők a városi uszodában. A serdülők tartják veretlenségüket és folytatták jó sorozatunkat. A gyermek csapat is egyre közelebb kerül az ellenfeleihez, harcolunk és dolgozunk tovább. Az ifi csapatunk egy kemény mérkőzésen van túl. Hatalmas munkát végeztek a srácok, hiszen nagyobb hátrányból tudtunk felállni és egyenlíteni a mérkőzésen. A végén sajnos nem volt szerencsénk. Büszke vagyok mindegyik csapatomra és minden játékosomra – mondta Hatvani Péter az Aqua Sport Egyesület OB edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában