Futsal NB I, Nyírbátor SC

2023.04.01. 08:00

Akadémistákat oktatott a Nyírbátor

A zöld mezes Nyírbátor ötöt gurított az akadémistáknak

Fotó: Gazdag Mihály

A futsal NB I. alsóházi rájátszásának 5. fordulójában a Magyar Futsal Akadémiát fogadta pénteken a Nyírbátor. A találkozó előtt hajszálra azonos mutatóval rendelkezett a két gárda, így kiélezett csatára volt kilátás. Az első félidőben jól tartották magukat az akadémisták, csupán egygólos volt a hátrányuk, amelyet fordulás után nem sokkal egalizáltak. Egy perc múlva azonban már ismét nyírbátori vezetést mutatott az eredményjelző. Innen aztán nem volt megállás Sánta találatával tovább növelték előnyüket a hazaiak, majd Bartha duplájával tették magabiztossá sikerüket. Ezzel a a két alakulat helyet cserélt a tabellán. Az osztály alsóházában szintén érdekelt A’Studió Futsal Nyíregyháza hétfőn a csoport élén álló Újpestet látja vendégül a Continental Arénában.
Futsal NB I.: alsóházi rájátszás, 5. forduló
Nyírbátor SC–Magyar Futsal Akadémia 5–1 (1–0)
Nyírbátor, v.: Muhari, Czene-Joó. Nyírbátor: Tóth – Sánta, Szentes, Siska, Csoma. Csere: Opre, Kása, Szabó S., Kerekes, Bartha, Csorvási, Szucsányi, Hadházi, Orosz. Edző: Baksa Csaba. Magyar Futsal Akadémia: Boldizsár – Módly M., Szabó D., Szabó B., Lőrincz. Csere: Márkus, Gaylhoffer, Hunyadi, Bencsik, Szili, Módly D., Tarpai, Bokor. Edző: Tóth Szabolcs. Gól: Bartha 2, Szentes, Hadházi, Sánta, illetve Szabó B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában