Megye II., tippelő

2023.04.07. 10:26

„Télen ez a mérkőzés még rangadónak számított volna”

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, 19. forduló, tippelő

Pannónia Zrt. csoport
Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.
Tiszavasvári (3.)–Szakoly (4.): – A Tiszavasvári mindenkire veszélyes hazai pályán, így a Szakoly sem mehet biztosra. Döntetlen a tippem.
Kálmánháza (10.)–Tiszalök (5.): – Ha a Kálmánháza le tudja védekezni a tiszalöki támadósort, akkor még talán jól is jöhet ki ebbel a mérkőzésből.
Nyírlugos (9.)–Geszteréd (12.): – Az alapján, amit a Nyírlugos mutat az elmúlt három bajnoki fordulóban, hazai győzelem születik.
Kótaj (1.)–Levelek (7.): – Nekünk nem lehet más célunk ezen a hétvégén sem, csak a győzelem, mert így tudunk a tabella élén maradni.
A Biri–Apagy mérkőzést május 17-re halasztották.
A Nagykálló és a Rakamaz szabadnapos.

Nyírerdő csoport
Tippel: Szabó István, a Tuzsér edzője.
Nyírkarász (13.)–Ajak (4.): – Az ajaki csapat nem hibázik újra idegenben.
Vaja (3.)–Pátroha (6.): – A Vaja otthon tartja a három pontot.
Szabolcsveresmart (12.)–Záhony (8.): –  A veresmartiak jó képességű kapusa otthon tart egy pontot a csapatának.
Fényeslitke (10.)–Gergelyiugornya (2.): – Nem lesz könnyű dolga az Ugornyának, de behúzza a litkei meccset.
Újdombrád (1.)–Baktalórántháza (9.): – Igazi rangadó, amelyen továbbmenetel a hazai csapat.
Ladányi TC (5.)–Tuzsér (11.): – Nagyon össze kell kapnia magát a csapatomnak, hogy pontot, pontokat szerezzünk Mezőladányban.
A Gyulaháza szabadnapos.

Gémtech csoport
Tippel: Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője.
Tisztaberek (6.)–Milota (12.): – Véleményem szerint a tavasz meglepetéscsapata lesz a Milota. Elek Laci barátomnak fiatal, jó, lendületes csapata van, viszont Tisztabereken nagyon sok gárdának meggyűlik a baja. A hazai pálya és a rutinos játékosok miatt szoros meccsen, hazai győzelmet tippelek. 
Sonkád (8.)–Vámosoroszi (2.): – A vártnál gyen­gébben kezdte a szezont a sonkádi csapat, meg­ítélésem szerint ettől okkal jobban is tudna szerepelni. A Vámosoroszi viszont a megyei másodosztály egyik legjobb csapata, tudatos, kulturált, szép focit játszik. Az Oroszi az egyik bajnokesélyes, ha ezt a célját szeretné fenntartani, akkor győznie kell Sonkádon.
Őr (13.)–Nagydobos (9.): – Az Őr jól erősített télen, ezért is meglepetés számomra az eddigi teljesítménye. A Nagydobos az egyik legjobb kerettel rendelkező csapat, érthetetlen, miért nem a dobogós helyekért csatázik. Két, a vártnál gyengébben teljesítő csapat csatájában a minőségibb kerettel rendelkező Nagydobos győzelmét várom.
Kocsord (7.)–Nyírvasvári (3.): – A felkészülés folyamán nézegettük a fordulókat, akkor ez a mérkőzés még rangadónak számított volna. Azóta sok minden változott. A hétvégéi mérkőzésünket sok minden befolyásolja, így a létszám – ennek függvényében, milyen minőségi kezdővel tudunk kiállni –, a vasárnap hajnal és a húsvét. Ha ezek a tényezők kedvezően alakulnak, akkor jó meccsen bármi elképzelhető.
Az Ópályi–Szatmárcseke mérkőzés három pontját játék nélkül, 3–0-s eredménnyel az Ópályi kapta.
A Csengersima–Fehérgyarmat mérkőzés május 19-re halasztották.
Az Encsencs szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában