Labdarúgás, NB III.

2023.05.12. 11:24

A BVSC ellen sem esélytelenek

A bajnok BVSC-Zugló otthonában szerepel a Kisvárda II.; a DVTK második csapatát fogadja a Sényő.

A BVSC ellen is helyt állna a piros mezes Kisvárda II.

Fotó: kisvardafc.hu

Az utolsó előtti fordulójával folytatódik az NB III.-as pontvadászat, a bajnokság keleti csoportjában a Kisvárda tartalékcsapata, a több mint egy éve veretlen, immáron bajnok BVSC-Zugló otthonába látogat.

Meglepetést okoznának

– Már jó néhány forduló óta figyeljük, hogy miként szerepel a BVSC-Zugló, hetek óta várjuk már ezt a mérkőzést, bízva abban, hogy talán mi lehetünk majd azok, akik megtörik a bajnok hosszan tartó veretlenségi sorozatát – mondta el kérdésünkre Gerliczki Máté a Kisvárda II. vezetőedzője. – Sajnos a héten több kisebb-nagyobb problémával is szembesültünk, Bíró Roland eltiltott, mellette pedig öt játékosunk is sérüléssel bajlódik. Egyelőre nagy kérdés, hogy milyen kerettel tudunk majd kiállni. Ettől függetlenül szeretnénk megőrizni az immáron tizenhárom meccse tartó veretlenségi szériánkat.

Persze ehhez a házigazdának is lesz némi szava, Urbán Florián csapata ugyanis az NB II.-be való feljutás mellett a veretlenségét is megtartaná.

Vármegyénk másik egylete a Sényő-Carnifex FC hazai pályán játssza az idény utolsó két meccsét, elsőként a DVTK II. gárdáját vendégül látva. 

– Természetesen eleget tettünk a DVTK II. kérésének, így délelőtt kezdődik majd a mérkőzés – kezdte felvezetését Imrő László a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a csapat munkáját. – Egy szervezett, jó focit játszó második csapat érkezik hozzánk, akik nagyon labdabiztosak és nagyon jók az átmenetekben, gyorsan tudják kihozni a játékszert a saját térfelükről. Egyetlenegy második csapat ellen sem lehet biztosra menni, ez a bajnokság során jól látszott, mindegyikük fejlődőképes, a fiatalok mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbá válnak. Ami minket illet, az elmúlt vasárnap nagyot fociztak a fiúk, reményeink szerint ezt most vasárnap is meg fogjuk tudni ismételni. A két utolsó mérkőzésünkön szeretnénk szépen búcsúztatni a szezont.

A Kisvárda II. a hatodik, míg a Sényő a tabella kilencedik helyéről várja a folytatást.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 37. forduló

Sényő-Carnifex FC–DVTK II., Sényő, Sényő-Carnifex FC Sporttelep, v.: Németh (Kovács II., László). 11.
BVSC-Zugló–Kisvárda II., Budapest, BVSC-Zugló Stadion, v.: Juhász (ifj. Imrő, Vrbovszki). 17.
További mérkőzések: Hajdúszoboszló–Tiszaújváros (szombat, 17.), Karcag–Vasas II., (16.), Putnok–Tiszafüred, BKV Előre–DVSC II., Jászberény–Füzesgyarmat, Körösladány–Békéscsaba II. (17.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában