Röplabda

2023.05.30. 13:50

Brazil feladót igazolt a Fatum-Nyíregyháza

A 26 éves brazil feladó, Ana Flávia Galvao a Fatum-Nyíregyháza új feladója.

Ana Flávia Galvão a Fatum-Nyíregyháza új feladója

Forrás: YouTube

A 182 cm magas játékos az előző idényben a cseh élvonalban játszott a VK UP Olomouc színeiben, csapatával a CEV-kupában is szerepelt, a cseh kupában pedig a negyedik helyen zárt.

Galvao A 2021–2022-es szezonban a szlovák Nitra gárdájával kupaarany mellett bajnoki ezüstöt szerzett, egy évvel korábban a spanyol CV CCO7 Palmas együttesével lett a spanyol Superliga győztese, illetve ezüstérmes a kupában. Mind a spanyol, mind a szlovák bajnokságban a szezon végén a legjobb feladó lett.

– Nagyon örültem a lehetőségnek! Egy új országba, új kultúrába érkezem, ami nagy kihívás, de egyben nagyon motivál is, hogy jó munkát végezzek. Kemény munkára és sok edzésre számítok, szeretek is sokat tréningezni, ez kell a sikeres szerepléshez. Remélem, sikerül a legjobbamat nyújtani, és ezzel segíthetem a csapatot a célok elérésében, azaz a bajnokság megnyerésében. Nagyon várom már, hogy találkozzak a többiekkel, megismerjem őket, és elkezdjük az idényt – idézi a klub közösségi oldala Ana Flávia Galvaót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában