Rally

2023.05.25. 21:29

Elindult a jegyértékesítés a hazai Eb-futamra

Viadal központja Nyíregyházán lesz.

Már kaphatók a jegyek a Rally Hungary Európa-bajnoki (ERC) raliversenyre, amely a sorozat jubileumi, 70. idényének zárófordulója lesz október 6-tól 8-ig a máriapócsi RabócsiRingen, valamint Nyíregyházán és a Zempléni-hegységben.

A szervező TRP Hungary csütörtöki közleménye szerint a viadal központja Nyíregyházán lesz, ahol belvárosi gyorsasági szakaszt is rendeznek, a nyitónapi szuperspeciált pedig a RabócsiRing ralikrossz-pályán tartják.

A rali Eb mezőnye sorozatban negyedik alkalommal látogat el Magyarországra, és amint azt írták, ezúttal már nem befolyásolják a rendezvényt a koronavírus miatt korábban elrendelt korlátozások.

A belépőket a rallyhungary.com weboldalon, valamint az Eventim hálózatában lehet megvásárolni.

A rali Eb magyarországi futamán a kontinensbajnoki mezőnybe a HUMDA országos ralibajnokság élmenői is nevezhetnek, így a magyar versenyzők Európa legjobbjaival mérhetik össze tudásukat.

Az ERC mostani idényében jelenleg három magyar páros érdekelt, László Martin és Berendi Dávid, a Junior ERC-ben szereplő Herczig Patrik és Varga Kristóf, valamint az ERC4-es kategóriában induló Hangodi Bendegúz, Bunkóczi László kettős. A Csomós Miklós, Nagy Attila duó a Kanári-szigeteken elszenvedett súlyos balesete után várhatóan a Rally Hungary idején már visszatér a mezőnybe.

 - MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában