Labdarúgás, NB III, Keleti csoport

2023.05.21. 14:26

Győzelemmel zárták a szezont

A Kisvárda tartalékcsapata hátrányát ledolgozva győzte le a Hajdúszoboszlót az NB III Keleti csoportjának zárófordulójában vasárnap

Forrás: kisvardafc.hu

NB III, Keleti csoport, 38. forduló

Kisvárda II–Hajdúszoboszló 3–2 (1–2)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, v.: Vinter. Kisvárda II: Esteban – Kozacsuk, Stefan (Szirota, 63.), Vranjanin, Sikorszki, Ponomarenko (Puporka, a szünetben), Szőr, Simon M. (Rózsa S., 32.), Osztrusko (Kobeljas, 91.), Nagy M. K., Heles (Ésik Á., 32.). Edző: Gerliczki Máté. Hajdúszoboszló: Domonkos D. – Lénárt, Vincze Á., Berdó, Sain (Constantinescu, a szünetben), Szathmári (Fenyőfalvi Cs., 73.), Nagy R., Balla M., Goncalves (Barna B., 85.), Drobina (Lukács Zs., 73.), Barnucz. Edző: Szabó László. Gól: Nagy M. K. (9., 46.), Ésik (Á. (83.), illetve Drobina (21.) Lénárt (30.).
Gerliczki Máté: – Borzalmasan rossz mérkőzés volt, a mi részünkről értékelhetetlen teljesítményekkel, de csak megnyertük. Azzal a mentalitással nyertük meg ezt a meccset, amely az egész klubot jellemzi, az a győzni akarás. Gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményhez, a hozzáálláshoz. Köszönöm a stábnak az odaadó munkát és persze a klubnak, hogy mindent biztosítottak, hogy ez a csapat sikeres tudjon lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában