Labdarúgás

2023.05.08. 14:29

Ismét költözik a Nyíregyháza Spartacus

A labdarúgó NB II.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusnak az U17-es Európa-bajnokság miatt új helyszínt kellett keresnie az utolsó hazai bajnokijára.

A Várkerti Stadion a Kisvárda Master Good állandó otthona

Május 17-től Magyarország a házigazdája az U17-es Európa-bajnokságnak, melynek több találkozóját is Balmazújvárosban rendezik: Horvátország, Anglia, Franciaország, Portugália, Hollandia és Németország is itt játszik.

A labdarúgó NB II.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusnak emiatt a szezon utolsó hazai bajnokijára új helyszínt kellett keresnie. A klub mindenben megállapodott a Kisvárdával, így a Szegedet a Várkerti Stadionban fogadja a Szpari május 21-én 17 órától.

Mint ismert, a nyíregyházi stadion építése miatt albérletbe kényszerült Spartacus Sényőn kezdte az idényt, majd tavasszal már Balmazújvárosban játszotta a hazai meccseit, vagyis a kisvárdai lesz a harmadik ideiglenes hazai pályája ebben az idényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában