Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.05.30. 13:03

Jasmin Mesanovic további két évig marad a Kisvárda kötelékben

Két esztendeje érkezett, további két évig marad a bosnyák támadó.

Jasmin Mesanovic és Révész Attila sportigazgató.

Fotó: kisvardafc.hu

A legutóbbi két bajnokságban egyaránt nyolc-nyolc gólt szerzett, a 2022-2023-as szezonban ezzel a csapat legeredményesebb játékosának bizonyuló Jasmin Mesanovic további két évig a Kisvárda kötelékben marad.

A 31 éves támadó szerződésének opciós jogát életbe léptette a Kisvárda Master Good, illetve azt további egy évvel toldotta meg, így az egyszeres bosnyák válogatott futballista új kontraktusa 2025. június 30-ig érvényes. Jasmin Mesanovic 2021 nyara óta a klub futballistája, az elmúlt két idényben 64 bajnoki mérkőzésen 5266 percet játszott, 16 találatával az örök NB I-es házi góllövőlista második helyezettje. Játszott továbbá öt Mol Magyar Kupa-, valamint négy Európa-konferencialiga-mérkőzésen is, utóbbiakon is szerzett egy gólt.

– Nagyon boldog vagyok, hogy újabb két évig kisvárdai játékos maradok, nem is gondoltam arra, hogy távoznom kellene – árulta el Jasmin Mesanovic. – Bár több más lehetőségem is volt, az első opciót az jelentette a számomra, hogy maradok, és örülök, hogy ilyen szempontból találkoztak az érdekeink a vezetőkével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában