Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.05.30. 12:54

Kisvárda Master Good: távozók a kapuból és a védelemből

Hindrich Ottó, Anton Kravcsenko és Hej Viktor is máshol folytatja.

A három lejáró szerződésű játékos nem marad Kisvárdán.

Fotó: kisvardafc.hu

A húszéves kapus, Hindrich Ottó a romániai CFR Cluj kölcsönjátékosaként töltött egy évet Kisvárdán, a két klub közötti megállapodás azonban lejárt, a kapus játékjogával újra a kolozsváriak rendelkeznek. Hindrich Ottó a 2022-2023-as idényben 25 bajnoki mérkőzésen szerepelt, 2377 perc játéklehetőséghez jutott.

Az ukrán Anton Kravcsenko lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klub. A 32 éves belső védő 2019 telén érkezett Kisvárdára, négy és fél évet töltött a csapat kötelékében, egyike azon futballistáknak, akik eddig mind az öt élvonalbeli idényben lehetőséghez jutottak. Anton Kravcsenko 61 bajnoki meccsen jutott szóhoz, 5126 percet töltött a pályán, öt gólja és két gólpassza volt. A futballista vélhetően egy másik külföldi országban folytatja pályafutását.

Az ukrán-magyar Hej Viktor személyében egy másik olyan játékos is távozik, aki szintén mind az öt élvonalbeli idényben szerephez jutott, sőt, korábban az NB II-ben is, hiszen 2016 óta összesen hét évet futballozott Kisvárdán. A 27 éves játékos már a tavaszi szezon alatt elkötelezte magát új klubjához, a feljutó MTK Budapesthez. A jobbhátvéd 152 bajnoki meccsen szerepelt kisvárdai színekben, 112 élvonalbeli fellépése során egyetlen gólját éppen az MTK otthonában szerezte, adott továbbá kilenc gólpasszt, az élvonalban 9291 percet játszott kisvárdai futballistaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában