Utánpótlás kézilabda

2023.05.22. 10:49

Pont nélkül zárták a váci túra

A Kisvárda Master Good SE első osztályú utánpótlás csapatai a szezon utolsó mérkőzésén vasárnap a Váci NKSE vendégekét léptek pályára. Mindkét gárdából voltak hiányzók, így a hazaiaknak könnyebb dolga volt a megszokottnál, ezért nem volt kérdés egyik találkozó kimenetele sem.
Leány U19, I. osztály, Keleti csoport, 25. forduló
Váci NKSE-Kisvárda 25-19 (14-9)
Vác, 50 néző, v.: Dolleschal, Pál. Kisvárda: Rédai, Sarac (kapusok), Ignéczi, László, Makkai 1, Micevski 8/4, Erőss 3, Tarkovych 1, Vorinka, Birta 3, Mucsicska, Lakatos 3. Edző: Dévényi János. Kiállítások: 4, illetve 8 perc. Hétméteresek: 5/3, illetve 5/4.
Dévényi János: – Sok hiányzónk volt, így jó alkalom kínálkozott arra, hogy már a jövő szezonra gyakoroljunk. Két házi gólkirályunk hiányában a megszokottól kevesebb gólt dobtunk, védekezésünk azonban biztató a jövőre nézve. 
Leány U17, Keleti csoport, 25. forduló
Váci NKSE-Kisvárda 36-14 (17-5)
Vác, 50 néző, v.: Dolleschal, Pál. Kisvárda: Rédai, Zilahi (kapusok), Ignéczi, László 2, Maczinkó D. 1, Ari, Karácsony 8/2, Takács, Maczinkó R., Mucsicska2, Beri 1, Kerezsi. Edző: Szankuné Ésik Gabriella. Kiállítások: 0, illetve 14 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 3/2.
Szankuné Ésik Gabriella: – Erről a mérkőzésről sokat nem érdemes beszélni. Maradjunk annyiban hogy nehéz volt ez a szezon a létszám gondok miatt. A meccsről hiányzott csapatunk legjobbja, Roshoka Luba, és már nagyon az erőnk végén járunk. Jól fog jönni a pihenés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában