Vármegyei foci, tippelő

2023.05.04. 09:47

Rangadókat rendeznek a másodosztályban – tippeltek az edzők

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, tippelő, 23. forduló

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Nyírerdő csoport

Tippel: Balogh István a Gergelyiugornya elnökhelyettese.
Szabolcsveresmart (13.)–Vaja (3.): – Ha a Vaja a dobogón akar végezni, mindenképpen győznie kell.
Fényeslitke (11.)–Ajak (5.): – Az Ajak jó csapat, ezt saját bőrünkön is tapasztaltuk, esélyesebbnek érzem a győzelemre, mint a hazai együttest.
Ladányi TC (8.)–Pátroha (6.): – Rangadónak ígérkezik. A Ladány nagyon szervezett csapat, szerintem otthon tartja a három pontot.
Újdombrád (1.)–Gyulaháza (4.): – A forduló rangadója, amit háromesélyesnek gondolok. A hazai csapat már nyugodtan készülhet a mérkőzésre, de bármilyen eredmény előfordulhat.
Baktalórántháza (9.)–Záhony (7.): – Az egykor szebb napokat látott Baktalórántháza tavasszal összekapta magát, viszont a Záhony sem rossz csapat. Döntetlent tippelek.
Tuzsér (10.)–Gergelyiugornya (2.): – A Tuzsér ellen mindig megszenvedünk, most is nehéz mérkőzésre számítok. Sok hiányzónk van, de szeretnénk győzelemmel zárni a mérkőzést.
A Nyírkarász szabadnapos.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Homann Richárd, a Nagykálló edzője
Kálmánháza (9.)–Levelek (10.): – A Kálmánháza a hazai pálya előnyét kihasználva otthon tatja a három pontot.
Geszteréd (12.)–Rakamaz (11.): – A vendég együttest sokkal jobb csapatnak tartom, mint amit a táblázat mutat, így rakamazi sikert tippelek.
Nyírlugos (8.)–Szakoly (3.): – A hazai csapat tavaszi szereplése rapszodikus, míg a vendégek kiegyensúlyozottan jól szerepelnek, három ponttal távoznak Lugosról.
Apagy (6.)–Tiszalök (5.): – A hazai csapat otthon bárkit képes megverni, de ehhez a jó támadószekcióval rendelkező tiszalöki gárdának is lesz egy-két szava. Döntetlen körüli eredményre tippelek.
Biri (7.)–Nagykálló (2.): – „Hazai pályán”, a Birit nem lebecsülve, minden pontra szükségünk van, csak a győzelem a jó eredmény számunkra.
A Kótaj és a Tiszavasvári szabadnapos.

Gémtech csoport

Tippel: Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője.
Encsencs (4.)–Sonkád (10.): – A hazai csapatnak jó idénye van, míg a Sonkád mostanában nem szerepel túl jól, szerintem hazai győzelem születik.
Őr (13.)–Tisztaberek (5.): – Ha a Tisztaberek a legjobbját nyújtja, akkor be tudja húzni a találkozót.
Kocsord (7.)–Milota (9.): – Ha a Kocsord olyan szellemben futballozik, ahogy ellenünk tette, akkor megszerezheti a három pontot, de a Milotának is erős tavasza van, úgyhogy szoros meccset várok.
Fehérgyarmat (6.)–Nagydobos (8.): – Ha a hazai csapat szeretne még a dobogóra felférkőzni, akkor mindenképpen be kell húznia ezt a találkozót. 
Nyírvasvári (3.)–Szatmárcseke (12.): – A Nyírvasvári javítani fogja a legutóbbi hazai vereségét és megszerzi a három pontot.
Csengersima (1.)–Vámosoroszi (2.): – Saját meccsünkre nem szeretek tippelni, de bízom a csapatban, és remélem, hogy győzni tudunk.
Az Ópályi szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában