Szpari

2023.05.03. 14:14

Vasárnap jön a Diósgyőr – szurkolói információk

A hétvégén jön az év egyik legjobban várt Szpari meccse, a Diósgyőrt fogadja Balmazújvárosban a Nyíregyháza Spartacus. Íme néhány fontos szurkolói információ:
A vendégszektorba szóló jegyeket a diósgyőri szurkolók a DVTK-nál vásárolhatják meg, a belépőket a Nyíregyháza Spartacus átadta a miskolci klubnak. Vendég pénztár így nem lesz nyitva Balmazújvárosban, kérjük csak azok induljanak el a mérkőzésre a diósgyőri szurkolók közül, akik rendelkeznek érvényes belépővel – írja a Szpari fecebook-oldalán
A helyszínen csak a hazai pénztárak lesznek nyitva, ott csak Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei, illetve balmazújvárosi lakcímkártyával rendelkezők vásárolhatnak jegyet a hazai szektorokba.
Ingyenes szurkolói busz indul a meccsre vasárnap 15 órától a Városi Stadion parkolójából. Érkezési sorrendben lehet felszállni, regisztrálni nem kell. 
A Szpari ultrái ezúttal a kapu mögötti "G" szektorban szurkolnak majd. Aki szeretne hozzájuk csatlakozni, itt teheti majd meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában