Tenisz

2023.05.12. 12:02

Veretlenül kezdett a MARSO Tenisz Centrum férfi csapata a Csapatbajnokságon

Már három fordulón van túl a nyíregyházi MARSO Tenisz Centrum (MTC) férfi csapata az Országos Csapatbajnokság II. osztályában és eddig minden találkozót nyertesként zárt.

A tavaszi fordulóban a négy csoport nyolc-nyolc csapata körmérkőzést játszik, vagyis minden csoportbeli csapat összeméri a tudását egymás ellen. A tavaszi idény végeztével a csoporton belüli legjobb négy csapat a felsőházba jut és ősszel folytatják a mérkőzéseket, ahol az I. osztályba való feljutás a tét.

Minden találkozón 6 egyéni és 3 páros mérkőzésre kerül sor és eddig a MARSO Tenisz Centrum férfi csapata minden fordulót sikerrel zárt. Ezek közül a május 6-i találkozó emelkedik ki, hiszen a debreceni csapattal mát többször találkoztak a nyíregyháziak, így presztízsértékkel is bírt az említett forduló.

A MARSO Tenisz Centrum férfi csapatának tagjai: Becser Dominik, Becser Péter, Horváth Gábor, László Bence, Mirgay Zsolt, Szabó Dániel, Szentpáli Marcell, Vitéz Csongor, Závaczki Martin, Závaczki Milán.

A játékosok kiváló teljesítményének köszönhetően az alábbi eredmények születtek eddig:

2023. április 30.: Fővárosi Vízművek (Budapest) – MTC: 4-5

2023. május 06.: DEAC-DSC (Debrecen) – MTC: 4-5

2023. május 07.: MTC – Fenyves Teniszpark (Göd): 8-1

A tavaszi fordulóból azonban még négy találkozó hátra van, amelyekből kettőt Nyíregyházán tartanak (pirossal kiemelve):

2023. május 13. (szombat): Építők Tenisz Klub (Budapest) – MTC

2023. május 14. (vasárnap): MTC – UNIK SE-Vasas SC Állványmester Kft. (Budapest)

2023. május 20. (szombat): Jászapáti Városi SE – MTC

2023. május 21. (vasárnap): MTC – Fehérgyarmati TK

A csapat pedig valamennyi helyszínen várja a teniszkedvelőket, különösen a kiemelteken, amikor is a Nyíregyházi Városi Stadionban található MARSO Tenisz Centrum ad otthont a fordulóknak.


 

Címkék#tenisz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában