Tenisz

2023.06.08. 11:34

A nyíregyháziaknak befejeződött a nemzetközi verseny

Mint korábban beszámoltunk róla, Nyíregyházán korábban még nem látott, rangos teniszversenynek ad otthont a Marso Tenisz Centrum. A június 4-től 11-ig tartó viadalon nyíregyházi versenyzőknek is szurkolhattunk, ám számukra már sajnos véget ért a torna.

Vasárnap selejtezővel indult a viadal, amin Závaczki Milán és Závaczki Martin is megmérette magát. Előbbi 6:1, 6:2-re alulmaradt Karol Filarral szemben – a lengyel végigment a selejtezőn és főtáblára jutott –, utóbbi az ukrán Vaszil Jehorovtól kapott ki 6:1, 7:5-re. A testvérek párosban is elindultak, ám ott is kiestek a selejtező első körében, ahol egy magyar duó győzte le őket.

A nyíregyházi, de már más egyesület színeiben versenyző Juhász Bence a főtáblán kezdve vereséget szenvedett a román Callin Mandától (3:6, 0:6), míg Páll Noel az ausztrál Matthew Dellavedovától kapott ki (0:6, 3:6).

Az elmúlt napok versenyzését megnehezítette a szinte folyamatos esőzés, csütörtökön azonban már a nyolc közé jutásért küzdöttek a torna még állva maradt résztvevői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában