Nyíregyháza, Veszprém

2023.06.07. 15:10

Két évtizede áldoznak a sporttudomány oltárán

Dr. Vajda Ildikó, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet igazgatója

Forrás: Fotó: egyetem

Huszadik alkalommal rendezték meg az ország sporttudósainak legrangosabb rendezvényét Veszprémben, Európa kulturális fővárosában. A Pannon Egyetemen húsz szekcióban, több mint százötven előadáson mutatták be a legfrissebb sporttudományi kutatási eredményeket. A Nyíregyházi Egyetemet a Testnevelés és Sporttudományi Intézet oktatói és egy hallgató képviselte. Dr. Vajda Ildikó, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet igazgatója a Mozgás és Egészség szekció üléselnökeként, valamint a Magyar Sporttudományi Társaság elnökségi tagjaként vett részt a programon.

Dr. Vajda Ildikó, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet igazgatója
Forrás: Fotó: egyetem

A Nyíregyházi Egyetemet reprezentálva Szabó Dániel és Kovács-Nagy Klára: A középiskolás fiatalok testnevelés attitűd vizsgálata az Észak-Magyarországi régióban, míg Nagy Laura, Moravecz Marianna, Molnár-Gál Máté, Hódos Péter Levente: Mozgásharmónia - A zenei és a sporttehetségek összehasonlító elemzése címmel tartottak gondolatébresztő előadásokat. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában