NB III

2019.05.05. 21:38

NB III – Demonstráció Bátorban – a Sényő sorozata is megszakadt

A forduló előtt sC a Salgótarjánt, a hat meccse veretlen Nyírbátor a Putnokot fogadta.

Előbbi meccsén az első félidőben óvatos játék jellemezte mindkét csapatot. Viszonylag korán két gól született szögletből, először a hazaiak, két percre rá a vendégek találtak be. A Sényő a második félidőben nyomás alá helyezte a vendégeket, de a helyzetek kimaradtak, a hosszabbítás negyedik percében aztán a Salgótarján egy szép lövéssel megszerezte a győzelmet.

A pénzügyi gondokkal küzdő bátoriak találkozója tizenöt perces figyelemfelkeltő csúszással kezdődött. Ebben a TAO-s elszámolási zűrzavarban nem tisztünk igazságot tenni, de egy biztos, hogy erről az egészről csak a játékosok nem tehetnek semmit. Dicséretes a folyamatos felkészülésük és a mérkőzéseken tanúsított sportszerű hozzáállásuk.

Ilyen előzmények után rögtön hátrányba került a hazai csapat, de ennek semmi köze a „demonstrációhoz”, hiszen egy jól eltalált lövés landolt a bal ficakban. Ezt követően kiegyenlített játék, illetve küzdelem alakult ki, komolyabb gólszerzési lehetőségek nélkül.

A második játékrész is azonnal vendéggóllal kezdődött, majd a rá öt percre kapott harmadik találat katasztrofális vereséget vizionált, de! A hazaiak összekapták magukat és Pálinkás sokadik kiugrása, majd a csereként beálló Scheibli első érintésből szerzett gólja egy csapásra megváltoztatta a játék hátralévő részét. Az utolsó pillanatban is csak a kapufa fosztotta meg a döntetlentől a hazai csapatot.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 26. forduló

Nyírbátori FC-Putnok 2-3 (0-1)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Csonka (Farkas, Szabó).

Nyírbátor: Vasas – Mácsik (Scheibli), Szegedi, Katona Gy., Vámos, Pálinkás, Molnár (Sárosi), Benkő (Bagi), Fenyőfalvi, Terdik, Tóth M. Edző: Szilágyi Krisztián.

Putnok: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi (Timkó), Vajda (Chifu), Lajkó (Bene), Katona B., Czető, Illés, Constantinescu, Csicsvári. Edző: Koszta Péter.

Jók: az egész csapat, illetve Constantinescu, Katona B., Vajda és Czető.

Gól: Pálinkás, Scheibli, illetve Katona B. 2, Vajda.

Tudósított: Balla István.

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok a vendégek győzelméhez!

Koszta Péter: – Ez egy sima mérkőzés lehetett volna, de a végén nagyon izgulnunk kellett.

Sényő-Carnifex FC-Salgótarján 1-2 (1-1)

Sényő, 150 néző, v.: Bálint (Pogonyi, Vrbovszki).

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi (Kapacina K.), Kristófi (Ács), Lakatos L. (Ruska), Phrakonkham, Fabu, Barcsay, Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Salgótarján: Megyeri – Tarlósi P., Szabó, Sárközi, Híves, Tarlósi M., Czutor (Nyéki), Grajzel, Magos (Kitl), Benkő-Bíró, Barta. Edző: Rubint Richárd.

Jók: Bodó, illetve az egész csapat.

Gól: Márton, illetve, Benkő, Grajzel.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Imrő László: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez,de talán a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, bár az is igaz, hogy az első félidőben kritikán aluli volt, amit műveltünk. A másodikban próbáltunk ritmust váltani, kialakítottunk két szép helyzetet, amik kimaradtak. Nem tudtunk felnőni a feladathoz, jó lett volna, ha a megye egyes szabályok szerint ötöt-hatot lehet cserélni.

Rubint Richárd: – Örülünk, az utóbbi időben nem volt szerencsénk, de most igen. A hazaiak lőhettek volna több gólt, de e a végén nekünk sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!