ingatlanbazár

2021.07.24. 08:30

A hét ingatlana: örökpanorámás telek a Tisza-parton, nagyszabású tervekkel!

Egy izgalmas terv, amely végül nem valósult meg, most realizálódhat! Vagy akár új irányt vehet a Tisza-parti, értékes telek sorsa. Mi mindenesetre drukkolunk, hogy valaki szó szerint révbe érjen az eladó ingatlan kapcsán!

“Egy igazi unicum ajánlat a tiszai hajózás szerelmeseinek. Tokajtól 10 km, Rakamaztól 6 km, Nyíregyházától 30 km távolságra, kiváló eszközbiztonságú Szabolcs községben eladó közvetlen Tisza-parti, csendes, közvetlen szomszédok nélküli, szeparált, örök panorámás, 3014 m2 építési telek. Kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan, mivel szinte már nem lehet találni közvetlen Tisza parti, impozáns méretű szabad területet a környéken.

A telekre jogerős, érvényes építési engedéllyel rendelkező, 6 db igényes, saját jacuzzival rendelkező apartmanból, wellness-fitness épületből álló, megújuló energiaforrással tervezett dombház került megálmodásra, ami sajnos családi okok miatt már új befektető megvalósítására vár. A vételár tartalmazza az összes szükséges szakhatóság engedélyével bíró építési engedélyt és a tulajdonos cég átruházását is, jelentős lépéselőnybe helyezve az új tulajdonost a megvalósítás útján.

Komoly érdeklődő számára természetesen biztosítjuk a részletes alaprajzok, tervek, engedélyek hozzáférhetőségét és a további, döntéshez szükséges információkat, részleteket. [...]”

További részletek és látványtervek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!