Ingatlanbazár

2021.10.30. 07:00

Íme egy újabb örökösföldi luxusotthon, ami nagyon kéne...

Márcsak a zseniális, parkosított kert és medence miatt is. Hiába jön a tél, a kültéri szórakozásra sokan rákaptunk a járvány idején. De persze nem vetnénk meg az eladó családi ház 150 négyzetméterén található kényelmet sem. És ön?

“Nyíregyháza- Örökösföldön kertvárosi környezetben, eladásra kínálok, egy 150 nm-es, 3 szoba, amerikai konyha 2 nappalis, minőségi alapanyagokból épített, szintes, dupla komfortos, extrákkal felszerelt, családi házat, a ház alatt három bevezetett üzlethelyiséggel, 780 nm-es parkosított kerttel. Az ingatlan POROTHERM téglából épült. A világos terekkel rendelkező földszinti részen amerikai konyhás nappalit-étkezőt, 40nm-es fedett téliesített teraszkapcsolatot, hálószobát, valamint fürdőszobát, WC-t, spájzot, gardróbszobát alakítottak ki a tulajdonosok. Az emeleten 1 külön nyíló szoba, fürdőszoba, tágas nappali, nagy méretű gardrób szoba (ami szobának is átalakítható), található. [...] A gyönyörűen parkosított és különböző növényekkel telepített kertben, öntözőrendszer, szalonnasütő, kerti konyha mind megtalálhatóak. A jól megtervezett és igényesen kivitelezett családi ház, kellemes életteret biztosít lakói számára. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!