ingatlanbazár

2021.11.27. 07:00

101 millióba kerül a megye legdrágább nyaralója!

Na jó, két nyaralója. Vagy legalábbis 2 családi ház is jár a rekord összegért. És persze még egy rakás extra, többek között egy kizárólagos használatú kikötőhely, saját stéggel. Részletek és sok-sok fotó, most!

“A tiszalöki üdülőtelepen közvetlen vízparti 2 db családi ház csak egyben eladó. A két ház helyrajzilag különálló, de összefüggő – 964 nm-es – telken állnak. A nagyobbik ház kétszintes, 176 nm-es. A földszinten 3 db szoba, egy gardróbszoba/mosókonyha és egy gőzkabinnal felszerelt fürdőszoba kapott helyett. Az emeleten hatalmas nappali, konyha-étkező egyben és egy wc/fürdőszoba. A ház téliesített, 20 cm-es szigeteléssel van ellátva. A földszinten a fűtés padlófűtéssel, radiátor és hűtő-fűtő klíma berendezéssel lehetséges, az emeleten padlófűtés, kandalló és hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

A házon 6KWh-ás napellem rendszer szolgáltatja az áramot. Az ingatlan továbbá távfelügyeleti riasztóval ellátott kamerarendszerrel is felszerelt. A kisebb ház egyszintes, 35 nm-es, 18 nm-es fedett terasszal. Csak kívülről van véglegesítve, belseje az új tulajdonos igényei szerint szabadon alakítható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!