Játék

2019.02.19. 10:38

Tavaszi nyereményeső a Kelettel!

<h3><strong>Vigye haza a 100 ezer forint értékű laptopot, a wellness-hétvégét vagy a többi értékes nyereményünket!</strong>

Vigye haza a 100 ezer forint értékű laptopot, a wellness-hétvégét vagy a többi értékes nyereményünket!

Aki velünk játszik, hat héten keresztül hétről-hétre egyre értékesebb ajándékokat nyerhet.

Március 4-étől április 16-áig minden nap sorsolunk: legyen Öné az 5 ezer, 10 ezer, 15 ezer vagy 20 ezer forint értékű vacsora-, élelmiszer-, cipő-, ruházati-, műszaki cikk utalvány, vagy okos-termék. Játsszon velünk, mi jutalmazzuk a hűségét!

Minden játékos több szelvényt is beküldhet: minél több szelvényt küld be valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy megnyerje az egyre értékesebb ajándékokat, illetve a 6. héten kisorsolt fődíjakat. A napi nyertes szelvénye visszakerül a többi szelvény közé, így egy játékost akár többször is kisorsolhatunk.

Mit kell tennie? Vágja ki a napilapunkban található szelvényt, és kitöltve küldje vissza a Kelet-Magyarország szerkesztőségébe (4400, Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6). A beküldési határidő: április 13., a fődíj sorsolásának időpontja: április 15.

A játékban csak azok vehetnék részt, akik a sorsolás időpontjában érvényes Kelet- előfizetéssel rendelkeznek!

Ha még nem rendelte meg lapunkat, jelentkezzen az alábbiak egyikén :

[email protected] email címen, vagy hívja a +36 (42) 999-111 telefonszámot.

A szelvényt beküldő tudomásul veszi, hogy a nyereményjáték célja, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. (4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 11.) mint adatkezelő frissítse az előfizetői adatbázisában lévő adatait és az esetleges új adatokat kapcsolattartási céljából valamint közvetlen üzletszerzési célú megkeresések jövőbeni lefolytatása céljából felhasználja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!