Ajaki Tűzoltó Egyesület

2021.12.07. 11:46

A Mikulás munkáját a tűzoltók is segítették

Gyereknek lenni rengeteg dolog miatt nagyon jó.

Forrás: AJAKI TŰZOLTÓ EGYESÜLET

Többek között azért, mert az év folyamán többször is lehet égni az ajándékvárás lázában. Télen ez többször is előfordul, hiszen a hónap elején a Mikulás csempész a csizmákba apró ajándékokat, és a karácsony is hoz meglepetéseket. 


Az ajaki gyerekek örömére a szabolcsi kisváros legkis­ebbjeihez a hagyományokhoz hűen ellátogatott a nagy­szakállú. Sajnos idén az időjárás nem kedvezett, mert nem volt hó.

 

Ajándék mindenkinek

 

A mikulás felkérésére, az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai, egyhangúlag mondtak igent, és elvitték a télapót az ajaki gyerekekhez. Kora délután indultak útnak a város utcáin, majd a település általános iskolája előtti téren a verselő bátor gyerekeknek a mikulás ajándékot adott. Ezután a „nagyobb gyerekekhez” is ellátogatott, és szintén ajándékot adott az éppen szolgálatban lévő kisvárdai hivatásos tűzoltóknak is a szoros együttműködés jegyében, jókedvet csempészve a kisvárdai tűzoltólaktanya falai közé. A hazafelé vezető úton, a mikulás és tűzoltótársai a Magna Cum Laude roadcsapatát is meglepte egy kis ajándékkal! 

Az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai köszönik a mikulás segítségét, hogy közösen boldogabbá tehették az ajaki gyerekek ünnepét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!