Kék hírek

2022.02.24. 13:51

Elképesztő küzdelmet folytattak egy nő életéért Kölcsén

A helyi mentőegység perceken belül helyszínre ért, ám éppen vizsgálat közben a beteg légzése leállt - olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Forrás: OMSZ

Járókelők kérték a mentők gyors segítségét a hét elején, mert egy 50 év körüli nő esett össze az utcán. Tapasztalt mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki eszméletlen állapotban volt, vagyis lélegzett. 

 

A helyi mentőegység perceken belül helyszínre ért, ám éppen vizsgálat közben a beteg légzése leállt. A rutinos életmentők azonnal megkezdték az újraélesztést, amihez rövidesen a mentőhelikopter bajtársai is csatlakoztak. Az emberfeletti küzdelem több mint egy órán keresztül zajlott a helyszínen, ami alatt a beteg keringése többször visszatért, majd ismét összeomlott. A mentők emelt szintű beavatkozások sora után indulhattak csak el az asszonnyal, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba. 

 

Forrás: Országos Mentőszolgálat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!