Kisvárda hírei

2013.03.28. 14:15

Elvétett elsőbbségadásból hármas karambol Dögénél

Három személyt kellett kórházba vinni a mentőknek egy hármas karambol nyomán a 4-es főútról csütörtökön Kisvárda közeléből.

Három személyt kellett kórházba vinni a mentőknek egy hármas karambol nyomán a 4-es főútról csütörtökön Kisvárda közeléből.Az elsődleges információ szerint csütörtök dél körüli időben egy Peugeot tartott a 3832-es úton Döge felől Kisvárda irányába. A 4-es főúthoz érkezve az autó vezetője talán nem mérte fel elég pontosan az Ajak irányából, jobbról érkező Opelt, és elé hajtott, a két gépkocsi összeütközött, majd a Peugeot az irányából kitérve egy álló VW-el is ütközött.

A hármas karambolban három személy megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Katasztrófavédelem kisvárdai tűzoltói. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit a felelősség megállapítása érdekében. A vizsgálat ideje alatt a forgalom terelésébe a helyi polgárőrök is bekapcsolódtak, az anyagi kár elérheti a fél millió forintot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!