Kisvárda hírei

2013.03.07. 15:17

Küldjön hírt - Kátyúhelyzet Kisvárdánál

Kisvárda, Vásárosnamény - Úgy gondolom, mindenkit érintő dolog a kátyúk megléte az utakon. Azért ragadtam "tollat", mert mélységesen felháborít, amit a közútkezelő művel, miközben az autós társadalomról - rólam is - milliárdokat nyúznak le mindenféle címszóval.

Kisvárda, Vásárosnamény - Úgy gondolom, mindenkit érintő dolog a kátyúk megléte az utakon. Azért ragadtam "tollat", mert mélységesen felháborít, amit a közútkezelő művel, miközben az autós társadalomról - rólam is - milliárdokat nyúznak le mindenféle címszóval.Az adott útszakasz a 4108- as számú Kisvárda  - Vásárosnamény közötti, de gondolom máshol is így van. A mai nap hazafelé tartva láttam, hogy  dolgozik a közútkezelő végre, aztán ahogy megláttam az "eredményt", kinyílt a bicska a zsebemben.

Rendszeresen ez van, hogy kb. minden ötödik kráter van kijavítva. Csak tudnám, mi alapján szelektálnak, némelyik majd fél négyzetméter és legalább 15 centi mély. Ehhez az úthoz - Gemzse - Kisvárda között- legalább 15 éve nem nyúltak.  Van olyan hely, ahol a kőalapig lyukas az úttest. Gondolom mindenre van magyarázat, de azért egy felelős emberrel megnézetném a "javítási munkákat", és megkérdezném, hogy esetlegesen bekövetkezett baleset miatt   - mert elrántja a kormányt az autós elkerülvén egy tengelytörést, árokba hajt vagy rosszabb esetben ütközik a szembe jövővel - kit lehet feljelenteni "foglakozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt".

Remélem ez a pár sor elgondolkoztatja az illetékeseket. A fotók Anarcs belterületén készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!