Kisvárda hírei

2013.04.29. 17:58

Bódi László „Cipő” emlékhétvége Kisvárdán

Kisvárda – A Bódi László „Cipő” emlékhétvége volt Kisvárdán a Royal Cafe & Music Clubban, a Csillag út 2. alatt. Pénteken 26–án, az eredeti program változott, a Cool Rock Band (Nyíregyháza) lemondta a fellépést, így 19 óra helyett, 21 órakor kezdődött a műsor a záhonyi Szemafor fellépésével, ezután a Keleti Front lépett színpadra.

Kisvárda – A Bódi László „Cipő” emlékhétvége volt Kisvárdán a Royal Cafe & Music Clubban, a Csillag út 2. alatt. Pénteken 26–án, az eredeti program változott, a Cool Rock Band (Nyíregyháza) lemondta a fellépést, így 19 óra helyett, 21 órakor kezdődött a műsor a záhonyi Szemafor fellépésével, ezután a Keleti Front lépett színpadra.–A Keleti Front zenekar frontembere Kárpáti Zoltán idézte fel a Keleti Front és Bódi László „ Cipő” barátságát. A Keleti Front sok jó közös bulit csinált együtt a Republic–kal az elmúlt 10 –év alatt, mint elő zenekar. A két zenekar között jó barátság alakult ki. Cipő halála felfoghatatlan, mély megdöbbenést váltott a Keleti Front tagjaiban is – monda Maklári Ferenc.

Szombaton 27–én 19 órakor a kisvárdai Bessenyei Gimnázium zenekara a Question lépett a színpadra. Fél kilenckor a kisvárdai Rock N’ Road, majd ezt követően a nyíregyházi Dragz következett. A zenekar francia származású énekese élethűen adott elő egy Republic számot.

Minden zenekar egy Republic dallal emlékezett Cipőre, a szünetekben pedig Republic lemezeket hallgatott a szépszámú közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!