Kisvárda hírei

2013.08.01. 16:07

Nagyon sok vért vesztett az elsodort kerékpáros

Kisvárda - Csütörtök délelőtt egy VW sodort el egy kerékpárost Kisvárdán, aki földre esve nagyon sok vért vesztett, ezért a mentők kórházba szállították.

Kisvárda - Csütörtök délelőtt egy VW sodort el egy kerékpárost Kisvárdán, aki földre esve nagyon sok vért vesztett, ezért a mentők kórházba szállították. Az elsődleges információ szerint csütörtökön, egy Volkswagen tartott Kisvárdán, a Városmajor utcán a 4-es főút irányába. A fürdő előtt járva az autó vezetője, egy kerékpáros mellett haladt el, akit eddig tisztázatlan körülmények között elsodort a gépkocsi jobb oldalával. A kerékpáros felborult és megsérült, az elsődleges diagnózis szerint életveszélyes fejsérüléssel vitték kórházba a mentők.

A helyszínelés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozva, félpályán haladt. A kisvárdai tűzoltók és a Magyar Közút szakemberei megoldották az úttestre került vér eltakarítását. A helyi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, azt, hogy a kerékpáros kanyarodott figyelmetlenül, vagy a gépkocsivezető nem tartott kellő oldaltávolságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!