Kisvárda hírei

2013.09.13. 09:10

Polgárőrt bántalmazott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Róbert 22 éves nyírbogdányi lakos ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Róbert 22 éves nyírbogdányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. szeptember 7-én éjszaka Nyírbogdányban előzetes konfliktus nélkül bántalmazott egy szolgálatban lévő polgárőrt. A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az adatgyűjtést és 2013. szeptember 12-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A demecseri rendőrök T. Róbert nyírbogdányi lakost gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Cs. Bertalan 51 éves ramocsaházi lakos ellen. A férfi 2013. szeptember 12-én délelőtt Ramocsaháza belterületén kiabált, ordítozott. A férfit a rendőrök felszólították, hogy cselekményét hagyja abba melynek ő nem tett eleget. A garázda férfit a rendőrök elfogták, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Krisztina 23 éves budapesti és B. Kálmánné 24 éves baktalórántházi lakosok ellen. A két nőt a járőrök 2013. szeptember 12-én délután a 41-es számú főúton tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínáltak anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A fiatal nők tevékenységüket tiltott helyen, és a szükséges orvosi iratok nélkül végezték. A rendőrök a két nőt elfogták, a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. István 54 éves dögei lakos ellen. A férfi 2013. szeptember 12-én délután egy kisvárdai nagyáruházból ruházata alá elrejtve különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit az áruház egyik alkalmazottja tetten érte és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Zsolt 35 éves nagyhalászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. szeptember 12-én délután betört egy tiszateleki családi ház melléképületébe és onnan szerszámokat valamint egyéb értékeket tulajdonított el. A rendőrök a férfit a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!